top of page
Twister.png
Spring 2.png
Spring.png
Foto site.png

Masterclass leer-bewegend

 

Wilt u binnen uw stichting/onderwijskoepel meer aandacht voor beweging in het onderwijs?

Hiervoor verzorgt Leer-Bewegend graag een masterclass!

Er is landelijk een ontwikkeling gaande om het ‘op een stoel zitten’ binnen scholen anders te organiseren. Leer-Bewegend helpt hier graag bij! Vanaf volgend schooljaar gaan wij van start met de Leer-Bewegend masterclass: een leerzame training, met als doel om onderwijsprofessionals (meer) kennis en ervaring te laten opdoen op het gebied van bewegend leren. Tijdens deze training koppelen we theorie aan praktijk en worden veel praktische voorbeelden gegeven van hoe beweging toegepast kan worden binnen de dagelijkse lessen. De masterclass is erop gericht om de overdracht van informatie anders te organiseren, het gaat dus niet om methodevervanging. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat bewegen een verrijkend middel kan zijn binnen de huidige onderwijsmethode. Bewegend leren is geen trend, maar een blijvende vorm van leren!

In onze interactieve masterclass maken wij gebruik van onze leermatten en bijpassende werkvormen, welke ervoor zorgen dat bewegend leren gemakkelijk toegepast kan worden in de praktijk. Deze vorm van bewegend leren is bewezen effectief: het heeft een positief effect op de leerresultaten, de taakgerichtheid en de ervaringen van leerlingen. Door het gebruik van onze leermatten tijdens de lessen verbeteren de leerprestaties van kinderen, hebben zij meer leerplezier en geven wij een concreet product in handen van de onderwijsprofessional. Bewegend leren kan op elke school verschillend worden georganiseerd. Wij laten u graag zien hoe!

Aanmelding en organisatie

​De organisatie van de masterclass verloopt door middel van een samenwerking tussen u en ons: de werving, aanmelding en betaling van deelnemende leerkrachten verloopt via uw stichting/onderwijskoepel. Leer-Bewegend organiseert en verzorgt vervolgens de masterclass. Wij factureren een vast tarief. Dus hoe meer deelnemers u werft, hoe voordeliger het voor u is! Aanmelding kan via onderstaand formulier.

 

Kosten

  • Kosten masterclass: €450,- excl. btw en reiskosten (dit bedrag wordt gefactureerd door Leer-Bewegend aan uw stichting/onderwijskoepel).

  • Kosten per leerkracht: €50 (dit bedrag wordt direct gefactureerd door uw stichting/onderwijskoepel aan de scholen van de deelnemende leerkrachten).

Maximum aantal deelnemers: 30

Maak uw keuze

Bedankt voor uw aanvraag!

bottom of page