top of page

Subsidie

Blue Keyboard

Wilt u bewegend leren implementeren op uw school? Vraag subsidie aan!

Door de overheid wordt momenteel een subsidie verstrekt voor inhaal- en ondersteuningsprogramma’s om leerlingen extra ondersteuning te bieden vanwege leer- en ontwikkelachterstanden, veroorzaakt door de sluiting van scholen of instellingen als gevolg van de uitbraak van COVID-19. De producten en diensten van Leer-Bewegend vallen onder deze inhaal- en ondersteuningsprogramma's en wij helpen u dan ook graag om dit te verwezenlijken op uw school. De aanvraag van de subsidie is simpel en verloopt via de stichting van uw school. Wij helpen u graag met de aanvraag, u kunt hiervoor contact met ons opnemen.

Nieuwe naam!

 

Man Hands On Keyboard

Wegens het succes van rekenmatten en het belang van meer bewegen in het onderwijs vonden wij het de hoogste tijd voor een verdere ontwikkeling van ons mooie product. Een ontwikkeling die verder gaat dan alleen rekenen; we zijn ons ook gaan richten op spelling en taal. Vandaar dat onze domeinnaam is gewijzigd van rekenmatten.nl naar www.leer-bewegend.nl.

Op het moment zijn we druk bezig met het ontwerpen van spellingsmatten. Deze matten zullen per leerjaar worden aangeboden en sluiten aan bij alle spellingsdoelen van dat leerjaar.
Inmiddels zijn de spellingsmatten voor de kleutergroepen en groep 3 al klaar voor gebruik en te vinden in onze online winkel. De verwachting is dat de overige spellingsmatten vóór juni dit jaar online staan. Vanaf volgend schooljaar gaan wij aan de slag met het ontwikkelen van taalmatten.

Bootcamps

 

Kids%20Playing_edited.jpg

Binnenkort zullen wij van start gaan met het geven van bootcamps op basisscholen. Wij verzorgen een gehele dag bewegend leren, met speciaal ontwikkelde reken- of spellingsmatten (welke u na afloop van de bootcamp mag houden). Leuk en leerzaam voor zowel de leerlingen als de leerkracht, maar ook een mooie optie als er een dag sprake is van een lerarentekort op uw school!

Hier vindt u meer informatie.

Nieuwe partners

Business Partners at Work

Als ontwikkelaar van de leermatten van

Leer-Bewegend ben ik, Lucas Stuijver, constant bezig met het blijven ontwerpen en verbeteren van innovatieve producten en diensten. Ik ben blij te kunnen mededelen dat ik in

Gertjan de Vogel en Leanne Dirksen partners gevonden heb die hierover net zo enthousiast zijn als ik! Samen gaan we verder en werken we hard om Leer-Bewegend verder te laten groeien.

 

Nieuwsgierig naar wat wij voor uw school kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Instructievideo's

 

Video Camera Lens

Voor elke rekenmat hebben wij nu instructievideo's online staan. In deze video's wordt het doel van de rekenmat gekoppeld aan SLO doelen en worden de didactische- en methodestappen weergegeven. De instructievideo's geven een goede indruk van hoe de mat gebruikt kan worden (uiteraard bent u vrij om de matten op een andere manier in te zetten). We hopen dat de bewegende beelden inspireren en een extra motivatie zijn voor scholen om ook met bewegend leren aan de slag te gaan! Voor de kleutermatten zijn er op dit moment nog geen instructievideo's beschikbaar; deze zullen vanaf volgend schooljaar online staan.

De instructievideo's zijn terug te vinden bij de productomschrijving van de leermatten in onze online winkel. Ze vervangen de leskaart, die tot op heden bij een mat geleverd werd. Dit omdat de video er tijdens een rekenles altijd bij gepakt kan worden en een goede uitleg geeft. Wilt u toch een leskaart ontvangen? Geen probleem! Laat het ons weten en wij sturen de leskaart per mail naar u toe. Onze contactgegevens vindt u hier.

Workshop

 

Man Hands On Keyboard

Enthousiast over bewegend leren en benieuwd hoe dit in de praktijk toegepast kan worden? Meld u aan voor onze workshop bewegend leren! Tijdens deze workshop, waarbij theorie wordt gekoppeld aan praktijk, worden veel praktische voorbeelden gegeven van hoe beweging toegepast kan worden binnen de lessen. De workshop is gericht op alle leerkrachten uit het basisonderwijs.

Meer informatie vindt u hier.

bottom of page