top of page
Twister.png
Spring 2.png
Spring.png
Foto site.png

Recensies

“Rekenmatten geven je de mogelijkheid om je rekenlessen zoveel dynamischer te maken en zo
tegemoet te komen aan de bewegingsbehoefte van je leerlingen. Door bewegend te rekenen
verhoog je de opbrengst van je rekenles en hebben de leerlingen ook nog eens veel meer plezier in een rekenles. De aangeboden workshop is inspirerend en geeft je direct inzicht in de mogelijkheden die rekenmatten je geven om lessen leuker en beter te maken.“

 

- Meester Wouter, leerkracht PO-

Logo.png
Logo.png

"Een leuke en actieve manier van rekenen. Ik ben enthousiast, maar nog belangrijker: mijn leerlingen zijn nog enthousiaster!"

 

- Juf Shawny, leerkracht PO-

Logo.png

“Canadees rekenen is een super leuke manier om mijn dochter extra uit te dagen. Door de fysieke
spelvorm leert ze de tafels samen met haar klasgenoten en hoeft ze niet de hele tijd op haar stoel te zitten. Ideaal!”

 

- Vincent, vader van Marie -

"Dit jaar heb ik in groep 3 met de rekenmatten gewerkt. Heel leuk om te zien hoe enthousiast
kinderen worden wanneer ze bewegend aan het rekenen zijn. De leerlingen houden het langer vol en zijn meer betrokken bij de les. Na het inoefenen van de lessen kunnen kinderen ook in kleine groepjes zelfstandig aan de slag met de matten. De afwisseling van werken in het schrift en bewegend rekenen werkt voor onze leerlingen heel goed."

 

- Juf Annelies, leerkracht PO -

Logo.png

"Mijn dochter komt dagelijks enthousiast thuis als ze op school bewegend rekenen heeft gedaan. Het heeft haar enorm geholpen met het automatiseren van de tafel. Ik hoop dat het product zich ook verder ontwikkelt, naar andere vakgebieden."

 

- Mandy, moeder van Tess -

Logo.png

"De rekenmatten zijn een prachtige aanvulling op het rekenonderwijs. Ik gebruik de matten als extra
uitdaging voor mijn plusleerlingen. Ze vinden het fantastisch! Het toezicht houden op de matten is
wel eens wat lastig, omdat de leerlingen er zo enthousiast van worden. Maar dat is het waard; een absolute aanrader!"

- Meester Jaap, leerkracht PO -

Logo.png

“Ik word bijna net zo enthousiast en energiek van bewegend rekenen als mijn zoon van 5! Hij is een slim maar ook ongeduldig mannetje. Net als bijna alle kinderen van zijn leeftijd kan hij niet stilzetten en is hij snel afgeleid. Met behulp van rekenmatten kan hij lekker bewegen en ontwikkelt hij zich tegelijkertijd cijfermatig goed.  Ik gun alle kinderen deze toffe én leerzame ervaring!"

- Tijs, vader van Max -

Logo.png

"Nu ik in deze corona tijd mijn dochter thuis les moet geven heb ik de rekenmatten besteld. Ze paste deze al op haar school ook toe en ik kreeg hele positieve berichten terug. Omdat mijn dochter (8 jaar) barst van de energie en zij deze met thuis werken maar moeilijk kwijt kan, heb ik gemerkt dat de rekenmatten uitstekend les materiaal zijn om mijn dochter spelende wijs te kunnen leren rekenen. Iedere ochtend van 09.00 – 10.00 zijn we met haar bezig op de rekenmatten. Tijdens de lessen zie ik een heel enthousiaste dochter die ook daadwerkelijk een uur lang geboeid mee doet. Door de variatie aan matten leert en lesmateriaal leert ze iedere dag een hoop bij. De bijgevoegde leskaarten zijn overzichtelijk en eenvoudig te begrijpen. Spelend leren is leuk en dat zie ik bij mijn dochter terug. Daarom nodigen we 2x per week ook een paar vriendinnetjes uit. Wat opvalt is dat ze elkaar nog meer motiveren en door met elkaar bezig te zijn ook het sociale aspect wordt getraind. Na een uur spelend leren rekenen heeft ze vervolgens ook voldoende rust om daarna met taal aam de slag te gaan. Wat ons betreft dus een echte aanrader."    

- Edwin, vader van Zoe -

Logo.png
bottom of page